24/04/2024

Ο Miocic επιμένει για μποξ και κυνηγάει τον Anthony Joshua

Ο Stipe Miocic πάει για τα…μεγάλα λεφτά, κυνηγώντας μία μάχη στο μποξ με τον Anthony Joshua που θα του γεμίσει την τσέπη. 


Ο πρωταθλητής στις ΜΜΑ θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Conor McGregor προκαλώντας τον Βρετανό πρωταθλητή πυγμαχίας για έναν αγώνα στο μποξ. Να θυμίσουμε πως μετά την απόσυρση του Wladimir Klitschko, ο Joshua θα αντιμετωπίσει τον Kubrat Pulev που η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Από την άλλη ο Miocic έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν ανάλογα ζητώντας τον Joshua. Τον περασμένο Μάιο μόλις είχε βγάλει νοκ άουτ τον  Junior dos Santos και πήρε το μικρόφωνο λέγοντας πως είναι ο πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη και ζήτησε τον Βρετανό.

Ο Joshua αστειευόμενος είπε πως δεν τον γνωρίζει καν ωστόσο στην νέα λογική που έχουν μπει τα μαχητικά αθλήματα, είναι πολύ πιθανή μία τέτοια μάχη μέσα στο 2018.

Να θυμίσουμε πως ο Miocic δεν έχει ανακοινώσει πως θα υπερασπιστεί την ζώνη του στο UFC καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λύσει με το promotion.