27/04/2024

Ο McGregor προκαλεί: Με τα χέρια πίσω παίζει πυγμαχία σε σπάρινγκ

Είναι μετρ στα παιχνίδια του μυαλού και ότι ανεβάζει στα social media είναι σχεδιασμένο καλά. Ο λόγος για τον Conor McGregor που πριν από 22 ώρες ανέβασε την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω και τον δείχνει να κρατάει τα χέρια του πίσω, χωρίς να έχει στάση μάχης.


Απέναντι του είναι ο πυγμάχος Paulie Malignaggi που εδώ και λίγο καιρό έχει μπει στο camp του Ιρλανδού για να τον βοηθήσει στην προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Floyd Mayweather.

Αυτή την στάση έχει χρησιμοποιήσει και σε αγώνες ΜΜΑ για να προκαλέσει τους αντιπάλους του να του επιτεθούν και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Eddie Alvarez όπου κέρδισε κατά κράτος.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο McGregor έχει καταφέρει να κερδίσει δύο ικανότατους αθλητές όπως ο Aldo και ο Alvarez με την δύναμη των χτυπημάτων του.

Ο ίδιος ο Malignaggi μίλησε για το σπάρινγκ με τον Ιρλανδό και είπε πως πίσω από την τρέλα που κουβαλάει υπάρχει…τακτική.

«Όταν έπαιξα με τον McGregor γνώριζα ότι έχει πολύ καλό αριστερό χέρι. Οπότε αν παίξεις μαζί του γνωρίζεις ότι χτυπάει καλά με το αριστερό. Σίγουρα όμως δουλεύει και άλλα χτυπήματα. Υπάρχει τακτική πίσω από την τρέλα που δείχνει. Η ομάδα του και αυτός δουλεύουν πολύ. Είναι σίγουρο ότι θα είναι ψυχαγωγικό παιχνίδι. Πολλές φορές πάνω στο σπάρινγκ βριστήκαμε. Το διασκέδασα όμως». 

 Θα φτάσουν αυτά για να κερδίσει τον Floyd Mayweather στις 26 Αυγούστου;

They say I’ve got no hands.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις