25/04/2024

Ο Mayweather πάντως ξέρει να μας… αρμέγει

Χθες ο δημοσιογράφος του FOX Colin Cowherd είπε στην εκπομπή ότι η μάχη του Conor McGregor με τον Mayweather έχει κλείσει για τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα στο Λας Βέγκας. Ο Cowherd μάλιστα αποκάλυψε πέραν των άλλων συγκλονιστικών αποκαλύψεων ότι ήδη έχει κάνει… book το ξενοδοχείο του για το διήμερο 17,18 Σεπτέμβρη.

Το fightsports.gr αφήνει στην άκρη τις τεχνικές αρετές του αγώνα των δύο μαχητών μια και αντικειμενικά τελείως η μάχη αυτή είναι ανούσια και δεν έχει να προσφέρει κάτι από πλευράς ιστορίας του μποξ. Είναι καθαρά μία θρυλική ιστορία για το πώς ο Floyd Mayweather μπορεί να αρμέγει τους φαν και να γίνεται όλο και πιο πλούσιο. Εάν δε πιάσει και κάνει το παιχνίδι τότε θα μιλάμε για… κέντα ολκής από τον «Money» ο οποίος θα αρπάξει γερά τα… money, παραμένοντας πολύ πλούσιος όσο εμείς οι άλλοι θα φωνάζουμε για τις μ@@@@ που κάνει (σ.σ. έτσι τις αποκαλούμε εμείς) και το αποφέρουν φήμη και τρελό χρήμα, χρήμα, χρήμα…

Όπως γράψαμε και παραπάνω ο Mayweather από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Bob Arum, εκτός από το πυγμαχικό του ταλέντο κατάφερε να αναπτύξει και το ταλέντο στο κερδίζει χρήματα απ’αυτούς που τον μισούν θανάσιμα. Πόσοι ήταν αυτοί όλα αυτά τα χρόνια που πλήρωσαν σούπερ διαφημισμένους αγώνες για να δουν τον Floyd να χάνει την ίδια στιγμή που ήξεραν ότι ο αντίπαλος ήταν κατώτερος των περιστάσεων…

Ακόμη και στη μεγάλη… μπάζα με τον Pacquiao ο Mayweather μας τα… πήρε κανονικά και με το νόμο γνωρίζοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τον Manny του 2015. Απέφυγε σωστά το παιχνίδι την εποχή που ο PacMan, ίσως θα μπορούσε να τον κερδίσει και στο σωστό τάιμινγκ και τον κέρδισε και πήρε άπειρα χρήματα.

Το ίδιο θα γίνει και με τον McGregor. Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι ο αγώνας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να γίνει εάν γίνει φυσικά, αλλά πείτε την αλήθεια θα κάτσουμε να το δούμε! Κράζουμε, φωνάζουμε αλλά αν ο Floyd το κάνει τότε του δίνουμε άριστα στην επιχειρηματικότητα αυτού και των έξυπνων ανθρώπων που βρίσκονται στο team του.