25/04/2024

Ο Mayweather μαθαίνει τα μυστικά της πυγμαχίας στον γιο του Koraun

Πατρικές συμβουλές για τέλειο μποξ από τον Mayweather (BINTEO)

Το να έχεις δάσκαλο τον Floyd Mayweather πιθανόν να είναι ευλογία… Το να κάνεις καριέρα όμως και να τον φτάσεις μοιάζει σχεδόν αδύνατο…Παρόλα αυτά ο Money βάζει στο… μονοπάτι της πυγμαχίας τον γιο του Koraun, δείχνοντας του στην αρχή, τα πιο…απλά.

Το jab και το δεξί χτύπημα που ακολουθεί, είναι μία καλή αρχή για τον νεαρό… Ο Mayweather ανέβασε δύο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από γυμναστήριο όπου προπονείται με τον 20χρονο. 

«Ποτέ μου δεν είπα πως είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας», σχολιάζει ο πυγμάχος. «Διδάσκω στον γιο μου τις θεμελιώδεις αρχές της πυγμαχίας. Συνέχισε την καλή δουλειά, είμαι περήφανος για σένα», σχολιάζει στο δεύτερο βίντεο. Ο Koraun είναι ένα από τα τρία παιδιά που έχει ο Mayweather με την αείμνηστη σύζυγο του Josie Harris, που έφυγε με τραγικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα. 

Ο Mayweather  έχει και ένα τέταρτο παιδί από μία προηγούμενη σχέση… Η μοίρα χτύπησε με άσχημο τρόπο την οικογένεια του. καθώς πρόσφατα πέθανε και ο θείος του Roger. Ο Money έχει ρεκόρ 50-0 στην πυγμαχία και από το 2021 προγραμματίζει την επιστροφή του στην δράση. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Teaching my son @kingkoraun the fundamentals. Keep up the good work, I’m proud of you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Never claimed to be perfect, but I strive to be the best father possible. #DaddyDuties @kingkoraun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις