20/04/2024

Ο Mayweather καταστρέφει τον Bronner!

Σκληρή κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο νεαρός και ταλαντούχος πυγμάχος Andrien Bronner! Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ρεπόρτερ από τις ΗΠΑ η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Bronner με τον Mayweather αποτελεί γι’αυτόν την έννοια της αυτοκαταστροφής.

Οι συνάδελφοι τονίζουν πως ο Floyd στην ηλικία του Andrien ήταν εκτός από καλύτερος πυγμάχος και ιδιαίτερα συνεσταλμένος και… ξέφυγε την κατάλληλη στιγμή όταν ήδη ήταν καταξιωμένος και πλούσιος.

Στην αντίπερα όχθη ο Bronner που διαθέτει πολλά καλά στοιχεία προσπαθεί από τώρα κιόλας να αντιγράψει τον Mayweather, αλλά όχι πάνω στα επιτεύγματά του πάνω στο ρινγκ και περισσότερο σε αυτό που κάνει ο «Money» εκτός!

Επίσης, σημειώνεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι promoters δεν επιλέγουν τον Bronner για PPV, αφού δεν δίνει το καλό παράδειγμα σαν ταλαντούχος που είναι. Στην Αμερική προτιμούν τους μποξέρ που ξεκινούν χαμηλά, ήρεμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και τους εκτοξεύουν εν συνέχεια, τοποθετώντας στην κατηγορία των σταρ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν κρύβουν την ανησυχίας τους ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια ο Bronner θα είναι ένας πυγμάχος της… γειτονιάς που θέλοντας και μη θα πάρει το ρόλο του… κουταβιού, κυνηγώντας τον μέντορά του για λίγη δημοσιότητα και κλείσιμο αγώνων που ποτέ δεν θα τον κάνουν τον βασιλιά των PPV.