24/04/2024

Ο Mayweather ανέβηκε στην Ακρόπολη με μπουφανάκι που κοστίζει μόνο… 5.200 ευρώ

Για μία ημέρα είχε έρθει στην Ελλάδα ο Floyd Mayweather και κοντεύει τις τρεις. Ο πλουσιότερος αθλητής του κόσμου φόρεσε τα πανάκριβα ρούχα του και ανέβηκε στην Ακρόπολη (PHOTOS).


O Floyd Mayweather είχε προγραμματίσει να μείνει μονάχα 24 ώρες στη Σαντορίνη κι έπειτα να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ωστόσο έχει ήδη συμπληρώσει τρεις ημέρες στην πατρίδα μας.
Ο κορυφαίος μποξέρ της εποχής μας και πλουσιότερος αθλητής του κόσμου περνάει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αθήνα και μετά τις βόλτες στην Ερμού, ανέβηκε στην Ακρόπολη, ενώ πέρασε και μια βόλτα από το Καλλιμάρμαρο, εξηγώντας στους φαν του ότι ήθελε να δει από πού άρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Κατά τη βόλτα του στην Ακρόπολη, ο Floyd δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει μερικές φωτογραφίες τον εαυτό του εστιάζοντας λίγο παραπάνω στα ρούχα που φορούσε. Ο «Money» ήταν ντυμένος με δημιουργίες πασίγνωστου οίκου μόδας…

Εμείς το ψάξαμε λίγο παραπάνω, ειδικότερα για το μπουφάν και τα παπούτσια του έμπειρου μποξέρ. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, το πανωφόρι κοστίζει 5.2000 ευρώ, ενώ τα… διακριτικά μποτάκια μόνο 2.000 ευρώ. Φθηνά αν αναλογιστεί κανείς πως ο Mayweather τον Αύγουστο του 2016 είχε γίνει πλουσιότερος κατά 300.000.000 δολάρια, ανταλλάσσοντας μερικές μπουνιές με τον Conor McGregor για περίπου 40 λεπτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ACROPOLIS in ATHENS, GREECE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις

Πηγή: Sport24.gr