19/04/2024

Ο Masvidal…ξεφεύγει και ζητά αγώνα πυγμαχίας με τον Canelo

To αποτυχημένο πείραμα του Conor McGregor θέλει να ακολουθήσει ο πρωταθλητής του UFC

Τα καλά…λεφτά είναι στην πυγμαχία και όταν ο Canelo Alvarez λαμβάνει 35 εκατομμύρια δολάρια για την μάχη του με τον Sergey Kovalev είναι λογικό ο Jorge Masvidal να ορέγεται μία πυγμαχική αναμέτρηση που θα του φέρει ανάλογα λεφτά.

Μετά τον «σκοτωμό» του με τον Diaz, o Masvidal πήρε 500.000 δολάρια, μικρό ποσό σε σχέση με το «αντίπαλο» σπορ. Ο Masvidal βλέπει πως μπορεί να πιάσει καλά…λεφτά με έναν αγώνα κόντρα στον Canelo.

«Το λέω πολύ σοβαρά, θέλω να παίξω με τον Canelo Alvarez. Αν μου δώσουν την ευκαιρία θα δείξω το ταλέντο μου στο μποξ. Θα σοκάρω το κοινό με αυτά που θα δει.

Ο Canelo είναι καλύτερος πυγμάχος, ρίχνει 10.000 jabs την μέρα. Εγώ όμως έχω κάποια στοιχεία που μπορούν να αποσυντονίσουν τον Canelo. Eίμαι πιο σωματώδης, δεν φοβάμαι αν θα τραυματίσω τα χέρια μου με τα μεγάλα γάντια και είμαι πιο μακρύς. 

Στο ματς του Mayweather με τον McGregor είδα κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία. Δεν μπορούν οι μποξέρς να διαβάσουν καλά έναν MMAer. Μπορώ να τον βάλω στην..θέση του.

Θα κυνηγήσω το νοκ άουτ. Δεν υποτιμώ τον Canelo, τον θεωρώ…τέρας. Θα είναι τιμή μου να παίξω μαζί του. Είπε κάποια πράγματα στο παρελθόν για τους MMAers και θέλω να του…απαντήσω», κατέληξε.

Είναι προφανές πως ο Masvidal κυνηγάει μία καλή πληρωμή στον ίδιο δρόμο που χάραξε ο McGregor, ωστόσο σε ένα τέτοιο match up δεν θα έχει καμία τύχη.