29/03/2024

Ο Floyd λέει στον Conor να τα βρει πρώτα με το UFC

Τα έχουμε πει αρκετές φορές, το μεγάλο εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μάχης του Conor McGregor με τον Floyd Mayweather είναι το UFC.


Η ΜΜΑ διοργάνωση έχει εξαιρετικά δεσμευτικά και «καλό»γραμμένα συμβόλαια με τους μαχητές της και ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους πάει κόντρα και να κερδίσει.

Ο Floyd ξέρει ότι δεν γίνεται δουλειά έτσι, δεν καίγεται για το ματς όσο ο Ιρλανδός δεν έχει καμία όρεξη προφανώς να τα βάλει με το UFC αφού δεν έχει να χωρίσει και τίποτα μαζί τους.

Από την άλλη ο Ιρλανδός θέλει την μάχη και είναι διατεθειμένος να κάνει την δουλειά με το UFC αλλά δεν νομίζω ότι ο Floyd έχει οποιαδήποτε διάθεση να παραδώσει κάτι από τα «κεκτημένα’ του και τους συνεργάτες του για να πάει να αγωνιστεί μέσα στο UFC ή να πάρει λιγότερα λεφτά ο ίδιος για να μπει και η ΜΜΑ διοργάνωση στην μοιρασιά.

Νομίζω αυτό είναι εμφανές στο τελευταίο Post του Mayweather που ουσιαστικά λέει στον Conor ότι το UFC είναι δική σου υπόθεση και ότι αν χρειαστεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, τα λεφτά θα παρθούν από το μερτικό του Ιρλανδού…

Πάντως αν βρεθεί η οικονομική συνταγή, δεν αποκλείω να δεχθεί το UFC να κάνει τα στραβά μάτια αλλά υπάρχει και η έγνοια της διοργάνωσης να μην δημιουργήσει δεδικασμένο και για άλλους μαχητές μετά να αγωνίζονται εκτός συμβολαίων.

Πολλά τα προβλήματα αλλά και πολλά τα λεφτά.