29/03/2024

Ο Danny Trejo είναι κακός… μπελάς!!!

Ο Αμερικανομεξικάνος από το Los Angeles, πέρα από την αγριάδα και το ζοριλίκι που βγάζει στις ταινίες του, είναι ένας πραγματικός μαχητής πολεμικών τεχνών.

Ο Danny Trejo είναι γνωστός για τους ρόλους του σε πάνω από 180 ταινίες, πολλές απ’ αυτές, πολεμικών τεχνών. «Όταν ήμουν 15 χρόνων έφαγα το πρώτο μου νοκ άουτ, όταν με χτύπησε αυτοκίνητο και έπεσα με το πρόσωπο επάνω στο αμάξι, ωστόσο δεν έπαθα τίποτα», λέει ο γνωστός ηθοποιός που στη συνέχεια βάδισε στο δρόμο των τατουάζ και των μαχητικών τεχνών.

Αυτό όμως δεν έγινε και με τόσο ορθόδοξους τρόπους. Μπήκε φυλακή και ενόσω  ήταν εκεί  έχυσε ιδρώτα , στις περίφημες φυλακές, Notorious Folsom και  San Quentin, πήρε τις ζώνες των lightweight και welterweigh, στην πυγμαχία.  «Στο San Quentin πάλεψα για τίτλους. Ήμουν στα 60 κιλά και έπαιρνα τις ζώνες για τα 75 κιλά», τόνισε ο Μεξικάνος που έμαθε μποξ δίπλα στον θείο του Gilbert, που δίδασκε για το Golden Gloves.  Η πιο σκληρή του μάχη του, ήταν στην φυλακή, με έναν τύπο που έφερε το ψευδώνυμο “little Marine” και όπως λέει ο ίδιος εκείνη την μέρα, πέρασε δύσκολα…

Η κινηματογραφική του καριέρα ξεκίνησε όταν τον κάλεσαν να προπονήσει τον ηθοποιό Eric Roberts, έτσι η καριέρα του πυγμάχου έγινε παρελθόν και ξεκίνησε μία νέα εποχή για εκείνον στον κινηματογράφο, απ’ τον οποίο τον γνωρίσαμε όλοι σαν το πιο σκληρό Μεξικάνο της μεγάλης οθόνης.