27/04/2024

Ο Daniel Jacobs απειλεί τον Canelo με νοκ άουτ και τον καλεί για μάχη

Μετά την ισοπαλία του Canelo Alvarez κόντρα στον Gennady Golovkin, πήρε θάρρος ο αξιόλογος Daniel Jacobs και προβλέπει πως θα μπορούσε να ρίξει στο καναβάτσο τον Μεξικανό.


Να θυμίσουμε πως ο Jacobs έκανε ένα μεστό παιχνίδι απέναντι στον Golovkin και θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον Canelo σε ένα πολύ ενδιαφέρον match up. Μάλιστα θεωρεί τον Canelo πολύ μικρόσωμο για εκείνον και πιστεύει πως θα κέρδιζε εύκολο τον Μεξικανό.

Ο Jacobs θεωρεί πως το Golovkin vs Canelo είχε ξεκάθαρο νικητή τον πρώτο και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Το καρέ με Jacobs, Canelo, Golovkin και Lemieux φαίνεται πως είναι σε πρώτο πλάνο για να μονομαχήσει το επόμενο διάστημα.

«Είμαι ο καλύτερος middleweight  του πλανήτη. Θέλω να κυνηγήσω μεγάλα ματς όπως με τον Canelo και τον Golovkin. O Canelo δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο με τον Καζάχο. Μπορεί να πολέμησε με την καρδιά του αλλά δεν το πήρε το ματς. Πιστεύω πως εγώ θα μπορούσα να τον σταματήσω. Η σωματοδομή μετράει στο μποξ. Βλέπω τον εαυτό μου να σταματάει τον Canelo».