23/04/2024

Ο Dana θα ζητήσει 50-50 μοιρασιά από τον Mayweather

O πρόεδρος του UFC μπαίνει στον κόσμο του Floyd Mayweather, την επαγγελματική πυγμαχία, με πολύ μεγάλες απαιτήσεις που ποτέ στο παρελθόν ο σπουδαίος μποξέρ δεν έχει δεχτεί καν να συζητήσει. 


Οι τελευταίες δηλώσεις του Dana White δίνουν πιθανότητα 75% στο Mayweather vs. McGregor τελικά να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Αυτά όμως που μας κινούν περισσότερο το ενδιαφέρον είναι τα πράγματα τα οποία θα ζητήσει ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΑ από τον Mayweather ώστε να συμφωνηθεί το ματς.

Ο Dana είπε πως θα ζητήσει ίση μοιρασιά 50-50 στον αγώνα! Αυτό είναι ανήκουστο, έστω κι αν μιλάμε ότι το ματς μπορεί να πουλήσει σαν τρελό τα PPV’s.

Ο Mayweather δεν μπαίνει ποτέ στη διαδικασία να μοιραστεί κάτι. Επί της ουσίας τα παίρνει όλα και έπειτα ορίζει αυτός το μερίδιο στον αντίπαλο, τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ακόμη και ο Pacquiao που όλοι ήταν σίγουροι ότι το ματς θα πουλήσει και πούλησε κιόλας δεν ζήτησε από τον Mayweather ίσο μερίδιο.

Ο White πατάει στο γεγονός ότι ο Conor είναι δημοφιλής στην Ευρώπη, την Ασία και τη δυνατή αφορά της Βραζιλίας περισσότερο από τον κορυφαίο μποξέρ της εποχής μας.