19/04/2024

Ο Amir Khan… Khan, το μωράκι και η στριπτιζέζ!

Εντάξει, δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις για να καταλάβουμε ότι ο αγώνας του Amir Khan απέναντι στον Adrien Broner έχει… κλείσει μια και ήδη το promotion προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς. Χθες, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της πτήσης ΗΠΑ – Λονδίνο ο Khan φαίνεται πως είχε κέφια αφού έπαιξε… γερή επικοινωνιακή μπάλα κόντρα πάντα στον επικείμενο αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, ο πολιτογραφημένος Βρετανός έγραψε στον Broner ότι έκλαιγε σαν… σκύλα μετά την ήττα από τον Maidana, χωρίς καν να δώσει κάπου μία συνέντευξη, μονάχα έκανε παράπονα παντού.

  Έπειτα o Khan κοινοποίησε μια φωτογραφία από την ήττα του Adrien κόντρα στον Maidana, θυμίζοντάς του ότι αυτός τον είχε κερδίσει και μάλιστα πολύ εύκολα.

 

Στη συνέχεια γνωστοποίησε στον κόσμο ότι μόλις τον είχαν ενημερώσει ότι ο Broner δεν διαχειρίζεται το λογαριασμό του και ούτε απαντάει ούτε διαβάζει αυτό που του γράφει ο Khan. Σε εκείνο το σημείο ο Amir μάντεψε ότι αυτές τις δουλειές μάλλον της κάνει μία από τις στριπτιζέζ που έχει δίπλα του ο Broner.

Ενώ για το τέλος ο «King» άφησε σαφέστατη αιχμή, τονίζοντας στον Broner ότι θέλει να παίξει πολύ μαζί του αρκεί αυτός να συμφωνήσει με την πραγματική του ομάδα και όχι με αυτήν που δείχνει ότι έχει. Πάντως, ο Broner εμφανίστηκε και πέτυχε σούπερ σχόλιο γράφοντας συγκεκριμένα: «Amir Khan Khan (σ.σ. αυτό προκύπτει από το γνωστό χορό can-can) θα σε γ****»…