26/04/2024

Ο πυγμάχος NBAer Carmelo Anthony!

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του NBA και ηγέτης των New York Knicks έχει βρει στην πυγμαχία την καλύτερη προπόνηση! Με το που τελειώσει η σεζόν ο Carmelo Anthony περνάει άμεσα από το παρκέ στο καναβάτσο και προπονείται στην πυγμαχία στο γυμναστήριο του «Hollywood Hino» Ehikhamenor στη Νέα Υόρκη. Αυτό συμβαίνει σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια.

Αν και αρχικά μπήκε στη διαδικασία απλά για να μην χάνει την φόρμα του στην off season, τελικά ανακάλυψε ότι η πυγμαχία τον έκανε και καλύτερο μπασκετμπολίστα!

«Βοηθάει τον συγχρονισμό των χεριών μου με τα μάτια μου, την αντοχή μου, τους βηματισμούς μου και μου δίνει την απαραίτητη δίψα για συναγωνισμό. Στο ρίνγκ είναι άντρας ενάντια σε άντρα όποτε σε βοηθάει στο να χτίσεις αυτή την αυτοπεποίθηση ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι σου δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αυτό μεταφέρεται στο γήπεδο» είπε ο ίδιος πέρυσι σε μια συνέντευξή του στο esquire.com

Παρότι η ενασχόλησή του αθλητικά με το μποξ είναι σχετικά πρόσφατη, η προτίμησή του στο μαχητικό άθλημα σαν οπαδός ξεκινάει από μικρό παιδί.

«Οι heavyweights ήταν σπουδαίοι όταν μεγάλωνα. Holyfield, Riddick Bowe, Tyson. Όταν ο Tyson έχασε από τον Douglas ήταν σαν να καταστράφηκε ο κόσμος. Αλλά όσο μεγάλωνα και μελετούσα το σπορ περισσότερο ο αγαπημένος μου με διαφορά ήταν ο Μuhammad Ali και σαν πυγμάχος και σαν άνθρωπος είναι το είδωλό μου».