19/04/2024

Ο Παπαδόπουλος «πουλάει» και το promotion τον θέλει συνέχεια στις οθόνες μας!

Στις 11 Μαρτίου ο Στέλιος Παπαδόπουλος έχει κληθεί να κάνει την πέμπτη του μάχη με μοναδικό στόχο να διευρύνει αήττητο ρεκόρ του από 3-0-1 που είναι τώρα σε 4-0-1. Απέναντι στον Έλληνα πυγμάχο θα σταθεί ο Μεξικανός ose Salvador Gonzalez Guzman. 


Το promotion με το οποίο έχει συνάψει συνεργασία ο Στέλιος και η ομάδα του, ρωτήθηκε από το Fightsports σχετικά με την απόφαση να συμπεριληφθεί ο αγώνας του Παπαδόπουλου ανάμεσα σε αυτά που αποφασίστηκε να προβληθούν μέσω International Live Streaming.

Σύμφωνα με την ομάδα παραγωγής ο Έλληνας μποξέρ στο τελευταίο του ματς με τον Daniels που είχε επίσης μεταδοθεί μέσω live streaming σημείωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης -«hits» στην προκειμένη περίπτωση- στην ίδια την ιστορία του promotion!

Εννοείται πως το ελληνικό κοινό από την Ελλάδα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο συγκεκριμένο επίτευγμα κι έτσι χάρη αυτού θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ξανά, μέσα από τους υπολογιστές μας και τις Smart TV, την επόμενη προσπάθεια του Στέλιου Παπαδόπουλου στις 11 Μαρτίου στην Καλιφόρνια.

Κάνοντας έναν πρόχειρο προγραμματισμό, αφού δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις εκβάσεις των αγώνων πριν τον Παπαδόπουλο, υπολογίζουμε ότι ο Έλληνας πυγμάχος θα ανέβει στο ρινγκ γύρω στις 7:00 το πρωί της Κυριακής.

 

All Star Boxing presents Stelios Papadopoulos vs Isaac Freeman 

 

All Star Boxing presents Stelios Papadopopulos vs Dominque Daniels 

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

«Rousey και Jones είχαν κρυφή σχέση, Travis..!»

Επίσημο: Mε Bisping στην επιστροφή του ο GSP!

«O McGregor βγάζει νοκ άουτ και τον Mayweather και τον Pacquio»