25/04/2024

Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Με στόχο την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ́Β κατηγορίας των ανδρών ο Ιορδάνης Ατματζίδης του ΠΑΟΚ.  Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 


«Το σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου διεξάγεται στην Αττική η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ́Β κατηγορίας των ανδρών. Πρόκειται για αθλητές οι οποίοι έχουν ελάχιστες συμμετοχές και αγωνιστική εμπειρία και ουσιαστικά τώρα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις σε επίσημους αγώνες.

Οι πυγμάχοι που θα διακριθούν σε αυτή τη φάση θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ́Β κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Ιορδάνης Ατματζίδης, ο οποίος θα αγωνισθεί στην κατηγορία των 69 kg, αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο νεαρός πυγμάχος είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και θα ταξιδέψει στην Αθήνα με στόχο την πρόκριση, έχοντας στη γωνία του τον πολύπειρο προπονητή Γιώργο Ελευθεριάδη.

Μεγάλος άτυχος, ο Βαγγέλης Μουρατίδης, που επρόκειτο να αγωνισθεί στην κατηγορία των 75 kg. Ο αθλητής του δικεφάλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη μύτη, που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα το ιατρικό και προπονητικό team να αποφασίσει την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Ο Βαγγέλης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες ημέρες.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub).»