29/03/2024

Ο Μάρτης του Golovkin

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών του Jacobs και «GGG» προχωρούν σε ρυθμούς… χελώνας, όμως δείχνουν να τελειώνουν με το παιχνίδι να «κλειδώσει» για τα μέσα Μαρτίου. 

Η WBA είχε δώσει εντολή στις δύο ομάδες να τα βρουν στη μοιρασιά των χρημάτων και να κάνουν τον αγώνα το Δεκέμβρη. Πιάνοντας ήδη το τέλος του Νοεμβρίου οι δύο πυγμάχοι δεν έχουν μπει στα camp και φυσικά καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.

Μιλώντας σε αμερικανικά Μέσα ο Daniel Jacobs αποκάλυψε πως η αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αποτελέσει και την έναρξη της προετοιμασίας του για παιχνίδι με τον Gennady Golovkin στα μέσα του Μαρτίου.

Από τη μεριά του «GGG» εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει… άπνοια όσον αφορά τους αγώνες για το 2017 με τον Gennady να αρέσκεται περισσότερο να «στολίζει» τον Froch μέσω twitter.

Υπενθυμίζουμε πως ο Golovkin, δηλαδή η ομάδα του ήθελαν από το παιχνίδι με τον Jacobs να πάρουν το 70% των κερδών και ο Daniel το υπόλοιπο 30%…

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και σε τι ποσοστά κερδών τα βρήκαν οι δύο πλευρές παρ’όλα αυτά ο Daniel λέει ότι συμφωνία υπάρχει και τον Μάρτιο θα γίνει ο αγώνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν παίξουν μέσα στο 2017 η WBA θα αφαιρέσει σ’έναν από τους τη ζώνη των 160lbs.