24/04/2024

Ο κόσμος «αγκάλιασε» το Joshua vs. Klitschko και αποθέωσε τον ΑΝΤ1!

Τα ελληνικά promotion συχνά πυκνά βρίσκουν στέγη στα κανάλια και μεταδίδονται με μερικές ημέρες καθυστέρηση. Το ζητούμενο ήταν να πάρει ένα κανάλι κάποιο μεγάλο event του εξωτερικού και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει… κέντα. Προβάλλοντας δηλαδή το Joshua vs. Klitschko με ελληνική περιγραφή. 


Η μεγαλύτερη πυγμαχική μάχη του πρώτου μισού του 2017 ήταν αναμφισβήτητα το Joshua vs. Klitschko και ο επικός αγώνας του «Wembley» βρήκε τηλεοπτική στέγη και στην Ελλάδα. Χθες, στις 00:15 ο ANT1 πρόβαλε τον αγώνα με ελληνική περιγραφή, γεγονός που σκόρπισε χαρά στους φαν των μαχητικών αθλημάτων που είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

Ο κόσμος που ακολουθεί πιστά τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα ζητούσε εδώ και χρόνια να προβάλλονται κάπου τα μεγάλα ματς του εξωτερικού και ο ΑΝΤ1 έκανε τα… εγκαίνια!

Στην προκειμένη περίπτωση οι φαν οφείλουν να καταλάβουν ότι για να πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση τη στιγμή της μάχης τα κανάλια θα πρέπει να δαπανήσουν πολλές χιλιάδες ευρώ για τα δικαιώματα. Ο ΑΝΤ1 έκανε μία αρχή και για μας που ζούμε στο ρεπορτάζ του μαχητικού η προσπάθεια κρίνεται 100% επιτυχημένη αφού τα μηνύματα των οπαδών ήταν άκρως αποθεωτικά για τον σταθμό του Αμαρουσίου που έκανε την υπέρβαση για να δείξει στους Έλληνες ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι επαγγελματικής πυγμαχίας.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Βασιλιάς Joshua και θρύλος Klitschko και σε μια ματσάρα!

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK