18/04/2024

Ο καλύτερος πυγμάχος στον κόσμο… στο Golovkin – Lemieux

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι και εμείς ήμασταν από αυτούς που δεν του είχαμε δώσει ποτέ την σημασία που του άξιζε, παρασυρμένοι από το γενικότερο κλίμα απαξίωσης που κυριαρχεί, κυρίως στην πυγμαχία αλλά και στο ΜΜΑ, για τους μαχητές των χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο Roman Gonzalez δεν είναι μόνο ο καλύτερος πυγμάχος που ακόμη δεν ξέρεις, αλλά και το νούμερο 1 πια της κατάταξης Pound for pound για το περιοδικό βίβλο της πυγμαχίας, RINGS αλλά και το ESPN πάνω από όλους τους άλλους πιο διάσημους συναδέλφους του, όπως ο Golovkin, o Canelo, o Pacquiao κοκ.

Δεν είναι άδικα έχει, είναι αήττητος 43-0, έχει 37 ΚΟ και το στυλ του είναι τόσο επιθετικό αλλά ταυτόχρονα και τεχνικό που προσωπικά πιστεύω ότι βάζει τα γυαλιά σε κάτι άλλους «λεφτάκηδες» που δικαιολογούν την υπερ του δέοντος αμυντική νοοτροπία τους στο αήττητο ρεκόρ τους.

Λοιπόν, για να επανέλθουμε στο θέμα, ο Gonzales θα αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ καλό Brian Viloria στην undercard του Golovkin Lemieux, ακριβώς πριν από αυτούς βασικά και η μάχη ήδη χαρακτιρίζεται από όλα τα μεγάλα μέσα, ώς μια από τις πιο αναμενόμενες μάχες δράσης που θα μπορούσαν να γίνουν σήμερα στην πυγμαχία ανεξαρτήτως κιλών.

Βάλτε και το ξύλο που όλοι περιμένουμε να πέσει στο Golovkin – Lemieux και όλο το event μας έχει ήδη καθηλώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=_F2XGbwpxuk