26/04/2024

Ο Καζαμίας του Fightsports.gr: Η επιστροφή του McGregor, τρίτο παιχνίδι Canelo vs GGG και η ρεβάνς Wilder vs Fury

Το Fightsports.gr κάνει σήμερα τις προβλέψεις του για τα μαχητικά θέματα που «καίνε» ενόψει της νέας σεζόν με κεντρικά θέματα τις MMA και την πυγμαχία. Πάμε να δούμε:


Conor McGregor η επιστροφή…

Ο Conor McGregor είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει. Η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα θα ρίξει στα…μαλακά τον Ιρλανδό που θα θελήσει να επιστρέψει άμεσα. Αυτό θα γίνει την άνοιξη όταν θα αντιμετωπίσει τελικά τον Al Iaquinta θεωρώντας πως είναι βατό παιχνίδι.

Τελικά θα κερδίσει στα σημεία σε κοντινό ματς ωστόσο θα υπάρξει γκρίνια από τον κόσμο πως ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρει άλλο ένα ματς που θα είναι τεράστιο.

Τρίτο ματς Canelo vs GGG

Οι δύο τους θα συναντηθούν ξανά τον Σεπτέμβρη. Ο Canelo Alvarez θα έχει κερδίσει άλλο ένα ματς τύπου…Rocky Fielding και ο Gennady Golovkin ένα παιχνίδι του χεριού του. Κατόπιν απαίτησης του κοινού οι δύο τους θα δώσουν τιτανομαχία και θα γίνει μία τεράστια έκπληξη. Ένα νοκ άουτ που κάνεις δεν περίμενε…

Ρεβάνς Wilder vs Fury

Οι δύο αθλητές θα κοντραριστούν ξανά με φόντο τον Anthony Joshua. Ο Wilder παίζει το τελευταίο του χαρτί κι αυτό θα τον κάνει να εμφανιστεί καλύτερος στην ρεβάνς. Θα κερδίσει τον ηρωικό Ιρλανδό αυτή την φορά πιο ξεκάθαρα και θα παίξει το τελευταίο μεγάλο ματς της καριέρας του με τον Joshua το 2020.

Ο Nurmagomedov θα τιμωρηθεί αλλά θα παίξει με τον Ferguson

Η τιμωρία του Νταγκεστανού θα είναι βαριά και θα του στοιχίσει όλο το 2019. Η πρόβλεψη μας είναι πως προς το τέλος του νέου χρόνου θα ανακοινωθεί το παιχνίδι με τον Ferguson που θα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα καθώς θα παίξει δύο ματς μέσα στην χρονιά και θα δείχνει εντυπωσιακός.