20/04/2024

Ο Θοδωρής Ριτζάκης αναλαμβάνει το τμήμα μποξ του Παναθηναϊκού

Ο έμπειρος πυγμάχος αναλαμβάνει το ιστορικό σύλλογο

Με το τριφύλλι στο στήθος θα βρεθεί ξανά ο Θοδωρής Ριτζάκης που μετά το πέρασμα και τις επιτυχίες σου σαν αθλητής, θα αναλάβει το τμήμα ως προπονητής.

Ο έμπειρος μποξέρ που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού κάνει ένα νέο ξεκίνημα για το οποίο δηλώνει σχετικά:

«Νιώθω αφενός περήφανος και αφετέρου ότι αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη αφού ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια είχε μεγάλες επιτυχίες όσο τον λειτουργούσε ο Αιδινιώτης και πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να τον φέρω πάλι σε αυτό το επίπεδο που του αξίζει.

Είναι η μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση που μπορώ να αναλάβω και με την σύσταση μιας καλής προπονητικής ομάδας θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος καθώς έμαθα πολλά όσο ήμουνα προπονητής στο πλάι του Αιδινιώτη και ξέρω πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ανταποκριθεί και θα μας βοηθήσει τώρα που έχουμε ανάγκη.

Πρώτος στόχος είναι να συσταθεί πλήρης ομάδα σε όλες τις κατηγορίες ηλικίας και το γυμναστήριο να εξυπηρετεί περισσότερο κόσμο, για αυτό ακριβώς και αλλάξαμε το πρόγραμμα των προπονήσεων και προσθέσαμε και πρωινές».