27/04/2024

Ο Θανάσης Γλυνός του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Πυγμαχίας «Alexander The Great»

Mε τον Θανάση Γλυνό θα εκπροσωπηθεί το πυγμαχικό σωματείο του ΠΑΟΚ στο Alexander The Great. Αναλυτικά το δελτίο του Δικέφαλου του Βορρά:


«Το Κύπελλο πυγμαχίας «Alexander The Great» διεξάγεται το Σάββατο 8 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Δραπετσώνας. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ενώ οι πυγμάχοι που θα λάβουν μέρος θα διεκδικήσουν έπαθλα συνολικής αξίας 6000 Ευρώ.

Ο δικέφαλος θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά με τον κορυφαίο αθλητή του στην κατηγορία των 69kg. Ο Πολύ-Πρωταθλητής Θανάσης Γλυνός (69kg) θα αναμετρηθεί με τον Πατρινό Διονύση Πεφάνη του συλλόγου Πυγμή, για την Elite κατηγορία των ανδρών, σε μία μάχη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Ο αθλητής από τη Θεσσαλονίκη, με όπλο την εμπειρία, είναι έτοιμος και για αυτή την πρόκληση.

Δηλώσεις Θανάσης Γλυνός: «Είναι καλό να γίνονται τέτοια τουρνουά στην Ελλάδα και θα ήταν ακόμη καλύτερο να γινόταν και στη Βόρειο Ελλάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια αυτά πριν του αγώνες μας επιβαρύνουν περισσότερο. Νιώθω έτοιμος και ελπίζω να έχουμε έναν ωραίο αγώνα με πολύ θέαμα για τον κόσμο!»

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub)».