26/04/2024

Ο Εντυ Παλτατζής νέος αντίπαλος του Τάσου Μπερδέση!

Πρώτα στο fightsports διαβάσατε για την αλλαγή αντιπάλου του Τάσου Μπερδέση στο Best Fighter, από εμάς μαθαίνεται τώρα ότι ο Εντυ Παλτατζής θα πάρει τελικά την θέση του Χαρίλη Μαλιχούδη για τον αγώνα με τον Μπερδέση. Ο βορειοελλαδίτης μαχητής έχει εμπειρία από μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό ενώ πυγμαχικά είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη στο Biggers Better κερδίζοντας με ελάχιστη προετοιμασία 2 Heavyweights αντιπάλους στο δρόμο του για τον τελικό του τουρνουά. Τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνος Έλληνας που έχει ακουστεί πολλές φορές ως κατάλληλος αντίπαλος για τον Μπερδέση και ήρθε η ώρα να δούμε την μάχη!

Διαβάστε την ανακοίνωση του BEST FIGHTER:

«Ήταν ενάμιση χρόνο πριν όταν ο Εντυ αποδέχθηκε πρόταση για το ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τον Τάσο Μπερδέση. Ήταν ο μοναδικός που απάντησε θετικά αλλά αυτό το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ. Ήρθε η ώρα τώρα να πραγματοποιηθεί στο best fighter της 21ης Φεβρουαρίου.Ο Παλτατζής μόνο τυχαίος πυγμάχος δεν είναι αφού έχει στο ενεργητικό του 45 αγώνες πυγμαχίας με 36 νικες,4 τίτλους πρωταθλητή Ελλάδας στην πυγμαχία, 57 δηλωμένους αγώνες kick boxing με 49 νίκες.
Ακόμη 3ή θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WPKA στη Μαδρίτη το 2009, 3 συμμετοχές στα επαγγελματικά τουρνουά bigger’s better ( Κύπρος νίκη με νοκ άουτ με αντίπαλο τον Κύπριο Νικολαου – Ελλάδα δεύτερη θέση έχοντας κερδίσει τους δυο πρώτους αγώνες με νοκ άουτ – Βουλγαρία ) και συμμετοχή στο πρωτάθλημα k1 world max ( ήττα)»