27/04/2024

Ο Βαλάκης ζει ένα όνειρο με τον κορυφαίο Dave Martinez

Ο Κωνσταντίνος Βαλάκης βρίσκεται στο Λος Άντζελες με τον Γρηγόρη Μάλλιο και με ανακοίνωσή του στα social media αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Dave Martinez. 


Αναλυτικά ο εκπαιδευτής του Mallios Team – Urban Fight Club της Ρόδου έγραψε: «Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Ο καλύτερος μακράν cutman στον κόσμο Dave Martinez (cutman των Cotto, Pacquiao, Mosley, Oscar De la Hoya, Gatti) μετά από ένα προσωπικό session 4 ωρών μου δίδαξε ακριβώς την τεχνική που αυτός ακολουθεί στο taping, αλλά και σε όλους τους τραυματισμούς που μπορούν να προκύψουν σε έναν αγώνα ομολογώντας χαρακτηριστικά ότι δεν τα έχει πει ούτε στον αδερφό του (!!!) αλλά τα εκμυστηρεύτηκε επειδή είδε έναν νέο άνθρωπο με πολύ όρεξη που θα δουλέψει σε μια χώρα τόσο μακρυά!

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για αυτήν την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε οπότε ενα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στον κύριο Rob Sale,τον κύριο Freddie Roach και τον Γρηγόρη Μάλλιο.

Dave Martinez… Ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ζωντανός θρύλος και ο απόλυτος επαγγελματίας στον τομέα του! Ευγνώμων για πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο.»