08/05/2024

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν είναι και επίσημα #anthraxmachine

Ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Πυγμαχίας Νέων, στην κατηγορία των 91+ kg, Βαγγέλη Νανιτζανιάν με την εταιρεία αθλητικών ειδών ANTHRAX.

Η ANTRAX ιδρύθηκε το 2009 και εδρεύει στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. Αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και βέβαια στα δυναμικά αθλήματα. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η παραγωγή ποιοτικού εξοπλισμού, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του καθενός με γνώμονα πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη και έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της ANTHRAX στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Έναν χώρο γνώριμο για το brand, καθώς στο παρελθόν έχει υπάρξει χορηγός σε κορυφαίες διοργανώσεις των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας.

Δηλώσεις – Βαγγέλης Νανιτζανιάν: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μία εταιρεία όπως η ANTHRAX συνεργάζεται μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Η άνεση και τα ποιοτικά υλικά αποτελούν τη σημαία των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας και αποτέλεσαν έναν βασικό παράγοντα στην απόφασή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Άγγελο Μοσχόπουλο και όλη την οικογένεια της ANTHRAX για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους!»

antrax-machines-sportswear-logo