29/03/2024

Ο Άρης Πάνου παίρνει θέση για το Λιναρδάτου- Αθανασοπούλου

Ο έμπειρος supervisor παίρνει θέση για τις αναμετρήσεις του No Limits και κυρίως γι’αυτόν της Χριστίνας Λιναρδάτου με την Χριστίνα Αθανασοπούλου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Με αφορμή την υπό μορφή ‘’καταγγελίας’’ αμφισβήτηση του αποτελέσματος στον αγώνα Λιναρδάτου – Αθανασοπούλου, από την πλευρά των προπονητών της Αθανασοπούλου, θα ήθελα να δηλώσω ως αναγνωρισμένος προπονητής πυγμαχίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ομοσπονδία πυγμαχίας, ως τεχνικός σύμβουλος της ιδίας Ομοσπονδίας, έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες πρωταθλήματα πυγμαχίας και κατακτώντας πολλά χρυσά μετάλλια σαν σύλλογος ‘’Κολοσσός Ιωαννίνων’’ και αθλητής κάποτε και ως supervisor στο κορυφαίο μαχητικό τηλεοπτικό show της χώρας μας, ότι στο No Limits 22, με την εξαιρετική, ποιοτική και υψηλού επιπέδου επαγγελματική κάρτα κατά τα άλλα, σε ότι αφορά τη μάχη Λιναρδάτου –Αθανασοπούλου παρά του ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές αθλήτριες, δεν είδαμε πυγμαχία ποτέ κατά την αναμέτρησή τους αλλά… πάλη.

Τον πρώτο γύρο, στην υποτιθέμενη πυγμαχία, τον είχε η Αθανασοπούλου, ο δεύτερος και τρίτος ήταν μοιρασμένοι και ο τέταρτος της Λιναρδάτου. Η διαφορά ήρθε με τις δύο επίσημες που πήρε η Αθανασοπούλου και που όποιος ξέρει τι σημαίνει επαγγελματική πυγμαχία , κατανοεί ότι έχασε πολλούς βαθμούς με τις επίσημες, μια και κουτουλιές και χτυπήματα πίσω από το κεφάλι δεν επιτρέπονται.

Είναι θλιβερό ότι ενώ στα υπόλοιπα οχτώ παιχνίδια ανδρών ακόμα και στη μάχη 9χρονων είδαμε άμιλλα, αθλητικό ιδεώδες, ιπποτισμό και αξιοπρέπεια στα πλαίσια των ιδεών και των αξιών που πρεσβεύει το No Limits οχτώ χρόνια τώρα, με θλίψη δεν βρήκαμε κανένα από τα παραπάνω στοιχεία στη γυναικεία ‘’πυγμαχία’’ αντίθετα δόθηκε σε όλους αίσθηση …μίσους.

Αξιοσημείωτο πάντως ότι ο προπονητής και οι εκπρόσωποι του Golden Corner με συνάντησαν στο τέλος , μα ποτέ δεν ήρθαν να διαμαρτυρηθούν στην επιτροπή κριτών ή σε εμένα προσωπικά, για το αποτέλεσμα.

Προτίμησαν να δημοσιεύσουν ένα ανυπόστατο κείμενο την επόμενη και ενώ επικρατεί ένας γενικότερος υπέροχος απόηχος μετά από όσα συγκλονιστικά ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής με τον αγώνα του Καρδαμίτση, του Χατζή, του Μπερδέση , το αφιέρωμα στον Κουγκάι και πολλά άλλα.

Θεωρώ χρέος και ανδρική τιμή, να δώσω συγχαρητήρια στην κα. Μπιτάκου που όσα χρόνια είμαι στη διοργάνωσή της πάντοτε μας τονίζει να δίνουμε καθαρό , αντικειμενικό και δίκαιο αποτέλεσμα όποιος και εάν είναι στο παιχνίδι.

Είναι γνωστό ότι στηρίζει μεγάλο χρονικό διάστημα τη Χριστίνα Αθανασοπούλου, την προωθεί ως manager και διοργανώτρια και την τιμά που όπως οφείλει άλλωστε δίνει πάντοτε γραμμή για αμερόληπτη κρίση.

Και οι κριτές βέβαια άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνουμε λάθη.

Και εάν θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί κάποιος αυτός θα έπρεπε να είναι ο Καρδαμίτσης, που εκεί όπως έγραψε ο φίλτατος κ. Πολυχρονίδης ίσως ήμασταν αυστηροί και το παιχνίδι θα μπορούσε να δοθεί ισόπαλο.

Η κα. Μπιτάκου σε αυτό το παιχνίδι θεώρησε ότι κανονικά νικητής είναι ο Καρδαμίτσης , όμως σεβάστηκε την κρίση μας και ζήτησε ρεβάνς για ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Ο Καρδαμίτσης ίσως αδικήθηκε, η επαγγελματική λήψη του αγώνα που θα μεταδοθεί σε λίγες ημέρες από τη Nova, θα δείξει ποιος είχε καθαρά σημεία και ως supervisorεάν έχει γίνει λάθος υπόσχομαι να τοποθετηθώ και να πάρω την ευθύνη ενδεχόμενου λάθους.

Ωστόσο ο Καρδαμίτσης και η ομάδα του οι σπουδαίοι πρωταθλητές Μπιτάκος, Κατσινόπουλος και ο διακεκριμένος δάσκαλος Κακαράκης δέχτηκαν με αξιοπρέπεια το αποτέλεσμα όσο και εάν τους δυσαρέστησε. Αυτό είναι το ήθος που πρέπει να υιοθετούμε όσοι εμπλεκόμαστε με τα δυναμικά αθλήματα.

Οι ενστάσεις για το παιχνίδι Αθανασοπούλου – Λιναρδάτου και ο τρόπος που είναι διατυπωμένες προσβάλλουν πάνω από όλα όσους τη συνυπογράφουν και είναι ολοφάνερο ότι στοχοποιούν τη διοργάνωση που απέδειξε για άλλη μια φορά, για 22η φορά ότι είναι απλά η κορυφαία σε επίπεδο, περιεχόμενο και ποιότητα στην Ελλάδα.»