26/04/2024

Ολοκληρωτική νίκη για Shields επί Hammer

Το μεγάλο γυναικείο ντέρμπι των τελευταίων ετών στην πυγμαχία κατέληξε στην Claressa Shields που κατέκτησε την ζώνη WBO. 


Η Αμερικανίδα έκανε μία ολοκληρωτική εμφάνιση απέναντι στην Christina Hammer την οποία νίκησε σε δεκάγυρο παιχνίδι. Η Shields δεν έχασε ούτε γύρο ενώ στον όγδοο, θα μπορούσε να τελειώσει το ματς.

Η ίδια μετά το παιχνίδι δήλωσε:

«Είμαι η κορυφαία γυναίκα όλων των εποχών στο μποξ. Δεν έχασα ούτε γύρο και παρά λίγο να την τελειώσω. Η Hammer είχε ισχυρό jab. Εγώ έκανα έναν αναγνωριστικό γύρο και ανέβασα σταδιακά. Θα μπορούσα να το τελειώσω το παιχνίδι στον όγδοο γύρο. Έμεινα ψύχραιμη και έψαξα τα κατάλληλα χτυπήματα», κατέληξε.

Πλέον η Shields έχει δύο επιλογές στον ορίζοντα, την πρωταθλήτρια Cecilia Braekhus  που είναι αήττητη στην welterweight κατηγορία, και τον «κακό της δαίμονα», Savannah Marshall, που είναι η μοναδική γυναίκα που την έχει κερδίσει σε ερασιτεχνικό παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Congratulations @claressashields 👑 THE NEW UNDISPUTED WOMEN’S MIDDLEWEIGHT CHAMPION OF THE WORLD.. All three judges scored in favour of the 24-year-old 98-92 at Boardwalk Hall in Atlantic City. #ShieldsHammer #claressashields #Lomachenko #boxing #boxeo #boxen #boxe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Hortop (@pabsboxing1) στις