23/04/2024

Οι «Glory Fighters» στη Σαβάλια Ηλείας

Hands-of-stone-Gif-300x250

Δελτίο Τύπου «Glory Fighters» για την προετοιμασία του Συλλόγου: «Στο πανέμορφο χωριουδάκι Σαβάλια στον νομό Ηλείας, ως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών βρέθηκε ο κ. Τάσος Λιβάνιος, προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters». Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε το Camp Μαχητικών Αθλημάτων που συν-διοργάνωσαν με επιτυχία το Αθλητικό Σωματείο «Πυγμή» του πρωταθλητή Λάμπρου Μιχαλόπουλου και η SAE ACADEMY Αμαλιάδας του Κουβανού αστέρα Χουάν Εσκομπάρ Osorio.

Το Camp περιλάμβανε τα αθλήματα της Πυγμαχίας, του Ταε Κβον Ντο και του Kick – Boxing, είχε προσκεκλημένους τα κορυφαία ονόματα της χώρας από τα μαχητικά αθλήματα και πρόσφερε την ευκαιρία για δυνατές προπονήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας αθλητών και προπονητών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τον κ. Λιβάνιο συνόδευε ο επαγγελματίας πυγμάχος του συλλόγου κ. Γιάννης Μπιρμπίλης, ο επονομαζόμενος και ως “The Country Boy”, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πυγμαχίας.

Άλλωστε κάτω από την τεχνική καθοδήγηση του κ. Λιβάνιου ο Γ.Μπιρμπίλης στην πρώτη του παρουσία σε επαγγελματικούς αγώνες “Box” αγωνίστηκε με επιτυχία απέναντι στον Βαγγέλη Χατζή, τον θρυλικό “Combra” στα πλαίσια του Πανελληνίου Τουρνουά «No Limits 27».

Ο κ. Λιβάνιος σε δηλώσεις του στάθηκε στην ιδιαίτερη χρησιμότητα της συμμετοχής του αθλητή Γ.Μπιρμπίλη στο Camp και τόνισε τα εξής: «οι επιτυχίες του συλλόγου μας αποτελούν προϊόν σκληρής δουλειάς που συνδυάζει την κατάλληλη προπόνηση και διατροφή.

Αποδεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών τους οποίους και ευχαριστώ, αφού το Camp στα Σαβάλια αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την σωματική και ψυχολογική προετοιμασία του επαγγελματία πυγμάχου μας Γιάννη Μπιρμπίλη ενόψει της απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά.

Το Kick Boxing και το Box είναι τα δυναμικά αθλήματα που είναι απολύτως ασφαλή ενώ συνδυάζουν την γυμναστική του σώματος και πνεύματος με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αναδείξουν τα αθλήματα μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας».

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Σεπτεμβρίου οι Glory Fighters ξεκίνησαν τις προπονήσεις και τις εγγραφές, στην Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Ε.Α.Κ στο Αλκαζάρ. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 5-8 το απόγευμα, ενώ λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Παιδικού και Ενηλίκων για αρχάριους και προχωρημένους.»