26/04/2024

Οι Φιλιππίνες πιέζουν για ακύρωση το Pacquiao – Bradley!

Πιέσεις δέχεται η «Top Rank» και προσωπικά ο Bob Arum με τον Manny Pacquiao για να ακυρώσουν το ματς του Απριλίου του Φιλιππινέζου με τον Tim Bradley!

Σύμφωνα τα ρεπορτάζ ο Arum έχει ήδη δεχτεί τρεις φορές νύξη από την κυβέρνηση της πατρίδας του PacMan να ακυρώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω αθέμιτου εκλογικού ανταγωνισμού. Επειδή λοιπόν στις Φιλιππίνες έχει εκλογές η κυβέρνηση της χώρας θεωρεί πως ο Manny θα λάβει περισσότερη προβολή εξαιτίας του αγώνα του με τον Bradley πράγμα που του δίνει προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους οι οποίοι θα πάψουν να εμφανίζονται στα Μέσα, τερματίζοντας εκείνη την περίοδο τον προεκλογικό τους αγώνα.

ETOIMAZOYN XONΤΡΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ MANNY 

Στις ΗΠΑ πάντως ο Bob Arum δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να ακυρωθεί ή να αναβληθεί ο αγώνας αφού πέραν του Manny στη συγκεκριμένη αναμέτρηση εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι που έχουν υπογράψει συμβόλαια και περιμένουν τη μάχη για να πληρωθούν και να πληρώσουν λογαριασμούς.

Επίσης ο επικεφαλής της «Top Rank» υποστηρίζει ότι ο αγώνας γίνεται στις ΗΠΑ και όχι στις Φιλιππίνες άρα υπάρχει νομική δικλίδα που παρακάμπτει το γεγονός της αθέμιτης προβολής. Στο ίδιο μήκος κύματος λέγεται πως σκέφτεται και ο PacMan που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ακυρωθεί ο τελευταίος, φαινομενικά αγώνας της καριέρας του.

«ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ GAY»

Πάντως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δείχνει να μην είναι στα… φεγγάρια του αφού το τελευταίο διάστημα του πάνε όλα στραβά. Να σας θυμίσουμε πως ήδη μεγάλη μερίδα ανθρώπων και οπαδών του Φιλιππινέζου του έχουν γυρίσει την πλάτη λόγω των όσων είπε στην άστοχη σύγκριση που έκανε με τα ζώα και τους ομοφυλόφιλους. Στον κυκεώνα αυτών των εξελίξεων να σημειωθεί πως ο μποξέρ έχασε και την χορηγία πολλών εκατομμυρίων που του προσέφερε η Nike.   

Η ΝΙΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ PACQUIAO!