29/03/2024

Οι τρεις απίστευτες μάχες του Hearn: Θέλει Brook vs Khan, Joshua vs Wilder και Canelo vs Jacobs

Ο μάνατζερ Eddie Hearn ονειρεύεται σπουδαίες μάχες για το 2018 και εφόσον κλείσουν τα deals θα δούμε μεγάλα παιχνίδια. 


Φυσικά δεν είναι μόνο στο χέρι του καθώς όλα τα ζευγάρια παρουσιάζουν δυσκολίες που είτε αφορούν το οικονομικό κομμάτι είτε την έδρα. Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό του Kell Brook με τον Amir Khan.

Είναι η πιο πιθανή μάχη από τις τρεις, καθώς ο Hearn τους μανατζάρει και θέλει πριν το τέλος της καριέρας τους να δώσουν μία δυνατή πυγμαχική παράσταση που θα αποφέρει πολλά λεφτά και στους δύο.

Ο αγώνας αυτός θα έχει ενδιαφέρον για το αγγλικό κοινό αλλά είναι αδιάφορος για το αμερικάνικο κοινό, οπότε λογικά θα γίνει στην Αγγλία.

Το δεύτερο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι η τιτανομαχία Joshua vs Wilder. Η υπόθεση κολλάει στο γεγονός πως ο Joshua έχει θέσει βέτο ο αγώνας να γίνει στην Αγγλία, κάτι που θέλει και ο μάνατζερ του Eddie Hearn. Οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει αυτό το ματς θα είναι μαραθώνιες.

Τέλος ο Hearn προτείνει το Canelo vs Jacobs βλέποντας την αναβλητικότητα που παρουσιάζεται για την ρεβάνς Canelo vs Golovkin. Ο Oscar De La Hoya, μάνατζερ του Canelo, «πέταξε» πρόσφατα στο τραπέζι το όνομα του Jacobs για να πιέσει τον Golovkin να δεχτεί την μάχη με τον Μεξικανό, με όσα χρήματα του προσφέρει.

Να θυμίσουμε πως ο Καζάχος ζητάει 50-50 κάτι που φαίνεται δίκαιο. Ο Jacobs εκπροσωπείται από τον Hearn που θα ήθελε ένα μεγάλο παιχνίδι για τον παίκτη του, όπως αυτό με τον Canelo. Αμφίβολο κατά πόσο το θέλει πραγματικά η πλευρά του Canelo.