28/03/2024

Οι σκέψεις του Pacquiao και η… απόσυρση!

Το fightsports.gr… κλείνει τον κύκλο της αναμέτρησης Pacquiao Vs Marquez συνοψίζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έπειτα από τη μεγάλη ήττα του Φιλιππινέζου.

Το δεύτερο συνεχόμενο… στραπάτσο έχει κάνει τον Pac-Man τις τελευταίες ημέρες να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει την πλούσια καριέρα του. Άλλωστε, ο χρόνος του για προετοιμασίες και καθημερινές προπονήσεις είναι ελάχιστος, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι άρτια πολιτικοποιημένος στις Φιλιππίνες και σχεδόν τίποτα δεν… κινείται χωρίς την άποψή του.

Όντως, οι τελευταίες ειδήσεις από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως στο μυαλό του Manny κυριαρχούν δύο ιδέες. Πρώτον να ζητήσει πέμπτο παιχνίδι από τον Marquez ή να σταματήσει από την ενεργό δράση, όπως τον συμβούλεψε το κογκρέσο των Φιλιππίνων.

Το κεφάλαιο Mayweather… 

Πάντως, για τους απανταχού λάτρεις της πυγμαχίας αξίζει να σημειωθεί πως ο Pacquiao δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αγώνα με τον Floyd Mayweather. Όχι πως φοβάται ή κάτι τέτοιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να παίξει με το νούμερο ένα στον κόσμο, κάνοντας μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

Ως γνωστόν για να γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι αμφότεροι οι δύο αθλητές χρειάζονται μήνες κοπιαστικής προπόνησης, πράγμα που ο Pacquiao δεν έχει να διαθέσει σε καμία περίπτωση.