28/03/2024

Οι δηλώσεις του «αυτοκράτορα» Floyd Mayweather!

Προσγειωμένος και χωρίς την συνηθισμένη πολυλογία του ο Floyd Mayweather μίλησε στην κάμερα της ShowTime, δείχνοντας εκεί την αναμφισβήτητη πλέον κυριαρχία του στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ερωτηθείς, λοιπόν, για το… μυστικό της νίκης ο «Money» αποθέωσε τον πατέρα του, υπογραμμίζοντας τα εξής: Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να ακούω τη γωνία μου, να ακούω τον πατέρα μου. Αυτός μου παρουσίασε ένα εξαιρετικό πλάνο το οποίο ακολούθησα και η δουλειά έγινε όπως έπρεπε να γίνει. 

Από εκεί και πέρα ο Mayweather αποκάλυψε ότι το πρωινό πριν το παιχνίδι τα κιλά του ήταν πολύ λιγότερα από το όριο: Ξύπνησα το πρωί και ζυγίστηκα στις 146 lbs. Κάλεσα, όμως τον σεφ μου και όλα λύθηκαν. Το σύστημα λειτούργησε…

Όσον αφορά τον αγώνα, δηλαδή τον Canelo, αλλά και την απόφαση της μίας κριτή ο «Mr. 45-0» είπε: Ευχαριστώ τον Saul και τους φανς του… Ο νεαρός αυτός πυγμάχος είναι δυνατός! Μέχρι στιγμής όμως είναι μόνο δυνατός. Το μέλλον του ανήκει… Σχετικά με την CJ Ross, απλά δεν μπορώ να την ελέγξω!