23/04/2024

Οικογενειακή τραγωδία για γνωστό πυγμάχο!

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα μεσαία βάρη Jermain Taylor… φλερτάρει με ισόβια φυλάκιση αφού σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ πυροβόλησε χθες το βράδυ τον ξάδερφό του. Ο Taylor που στο βιογραφικό του έχει ένα αργυρό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα και δύο «κολλητές» σούπερ νίκες κόντρα στον Bernard Hopkins κρατείται αυτή τη στιγμή στις φυλακές της πόλης του χωρίς όμως να ‘χει πει στο παραμικρό στις Αρχές.

Όσον αφορά τον ξάδερφό του αυτός βρίσκεται κλινήρης και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς μέχρι στιγμής να δηλώνουν αμφιβολία εάν τελικά το θύμα θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Περισσότερα σχετικά με τα αίτια της απόπειρας δολοφονίας δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρά μόνο ότι το γεγονός έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες μια και ο πυροβολισμός ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μη διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Taylor παραλίγο να πυροβολήσει έναν ακόμη άνθρωπο, φίλο του ξαδέρφου του που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι. Επίσης, ακόμη μία πληροφορία που δεν έχει διασταυρωθεί είναι εάν η γυναίκα του πυγμάχου ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία!