29/03/2024

Ξεκίνησε η σχολή προπονητών πυγμαχίας στην Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 60 προπονητών η σχολή προπονητών πυγμαχίας Κατηγορίας, η όποια φιλοξενείται στο γήπεδο ‘’Κλεάνθης Βικελιδης’’ στην αίθουσα τύπου της Π.Α.Ε  ΑΡΗΣ  και θα λειτουργήσει από 2 Μαΐου έως 27 Ιουλίου 2014.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε την έγκριση δυο σχολών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία σε προπονητές οι όποιοι δεν είναι κάτοχοι πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα πυγμαχίας, να αποκτήσουν πτυχίο προπονητή .

Διευθυντής  της σχολής στην Θεσσαλονίκη θα είναι ο προπονητής πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗ ,κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α  με ειδικότητα στην πυγμαχία και διακεκριμένος  από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας (Α.Ι.Β.Α) με ένα αστέρι  , Γκαβεζος Γιώργος .

Στην έναρξη της σχολής παραβρέθηκαν η Γεν. Γραμ. Αθλητισμού Γιαννακιδου Κυριακή ,ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π Γαζης Γιώργος και ο γεν.γραμ. της Ε.Ο.Π Τρικαλιώτης Περικλής  , οι όποιοι απεύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους νέους προπονητές.