29/03/2024

Νικηφόρα η επιστροφή του Andre Ward στην αγωνιστική δράση!

Μετά από 19 ολόκληρους μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω νομικών διαφωνιών με τον συγχωρεμένα, πια, πρώην promoter του, ο Andre Ward επέστρεψε στην ενεργό δράση με ΤΚΟ στον 9ο γύρο επί του Paul Smith. Ο δεύτερος είναι ένας σκληρός μαχητής αλλά ξεκάθαρα μακριά από το επίπεδο του Ward μιας και ο αγώνας ήταν περισσότερο για να ξεσκουριάσει ο Ward μετά την αποχή.

Παρόλα αυτά ο Αμερικάνος πρώην νούμερο 2 Pound for pound στον κόσμο, έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση και όσο περνούσαν οι γύροι τόσο πιο πολύ λυνόταν μέσα στο ρινγκ.

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστροφή στην πυγμαχία αφού αμέσως δημιουργούνται νέα ματς απς. Τους Frock και τον Abraham τους έχει κερδίσει ήδη εύκολα οπότε μια ρεβάνς είναι μάλλον απίθανή.

Το καλύτερο ενδεχόμενο θα ήταν μια μάχη με ένan από τους πρωταθλητές που έχει μια κατηγορία πάνω (Kovalev) και μια κατηγορία κάτω (Golovkin) αν και ο δεύτερος πρόσφατα τον κατηγόρισε ότι παλιότερα έκανε πίσω σε μια πιθανή μάχη μεταξύ τους και πως τώρα δεν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο.