26/04/2024

Νικητής στο Face Off ο Καραδήμας

Νικητής στην επαγγελματική διοργάνωση πυγμαχίας Face Off ήταν ο Παντελής Καραδήμας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Στην επαγγελματική διοργάνωση πυγμαχίας Face Off συμμετείχε ο Α.Σ Θησεας Αιτ/Νιας με δύο αθλητές κατακτώντας μια νίκη με τεχνικό νοκ άουτ και μια οριακή ήττα.

Νίκη με με τεχνικό νοκ άουτ στον πρώτο γύρο κατάφερε να κάνει ο Παντελής Καραδήμας στα βαριά κιλά στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα πυγμαχίας. Ο Παντελής μετά την άψογη προετοιμασία με τον προπονητή του Νίκου Κακαρέλη και την καλή τακτική κατάφερε από το πρώτο δευτερόλεπτο να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού και να κερδίσει στον πρώτο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ, παίζοντας εξαιρετικά σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης .

Με οριακή ήττα με πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου ο Άλκης Σαμιώτης απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο παίζοντας εντυπωσιακά.

Οι δύο αθλητές του συλλόγου έδειξαν εξαιρετικό επίπεδο τεχνικά σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν πολύ καλοί σύλλογοι. Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/Νιας ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος από την πόλη μας ,δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου βγάζοντας πολλούς πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για τις διακρίσεις».