29/03/2024

Να, η ευκαιρία!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η ατυχία  του Γιώργου Φωτακόπουλου μπορεί να αποδειχτεί ευκαιρία για άλλους πυγμάχους της κατηγορίας, να αρπάξουν την ευκαιρία και να αντιμετωπίσουν τον Αλέξη Σύρο, στο Best Fighter.

Δόξα τον θεό σε αυτά τα κιλά υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι αθλητές που μπορούν να πάρουν θέση μάχης. Πρώτος και καλύτερος ο αήττητος Δημήτρης Ξερικός, που θα συνέθετε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Έχει τον ματς με τον Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και μετά ένα διάστημα 30 ημερών να προετοιμαστεί για το Best Fighter.

Aπό εκεί και πέρα, δυνατή λύση είναι και αυτή του Θοδωρή Ριτζάκη, που είναι πολύ αξιόλογος πυγμάχος, σε πολύ καλή κατάσταση και με αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί, μια και παίζει στο Scorpion, την άλλη εβδομάδα και μετά τίθεται στην διάθεση των ενδιαφερομένων.

Ο Βλαδίμηρος Ναζαρένκο είναι αθλητής πρώτης γραμμής, πολύ έμπειρος και δείχνει πως περνάει δεύτερη νιότη. Διαθέσιμος και εκείνος για μία τέτοια μάχη.  Οι Νεκτάριος Ουζούνης και Νίκο Κβιανασβίλι είναι πάντα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ο μεν πρώτος έχασε στο «The Battle», ωστόσο η αξία του είναι αναμφισβήτητη, ενώ ο Γεωργιανός είναι «σκυλί του πολέμου» αλλά δεδομένα δύσκολα θα έχει «εμφύλιο» με τον Αλέξη Σύρο, καθώς προέρχονται από την ίδια σχολή…