23/04/2024

Νίκος Δανιηλόγλου: Είμαι πάντα έτοιμος για οποιονδήποτε αγώνα

Ένας από τους πιο ποιοτικούς αθλητές που διαθέτει το «The Gun Academy» είναι ο Νίκος Δανιηλόγλου.


Ο αθλητής των Τάκη Πετρίδη και Άννα Μαρία «The Gun», έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όλη την σεζόν με αγώνες και νίκες στο ενεργητικό του. Μάλιστα μία εβδομάδα πριν αντιμετώπισε τον Κώστα Βεργέτη και άμεσα παίρνει δεύτερο ματς στο Face Off απέναντι στον Τάσο Κουτσομπίνα. Ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο καθώς ο τελευταίος έχει νίκες με πολλούς αθλητές σε προηγούμενα Versus που έχει αγωνιστεί.

Ο Δανιηλόγλου πάντως δεν πτοείται ούτε με το σύντομο χρονικό διάστημα που ακολουθεί η νέα του μάχη, ενώ τονίζει πως στόχος του είναι να φύγει από την βαριά κατηγορία.

«Είμαι πολύ καλά σωματικά και ψυχικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι τόσο κοντά αυτός ο αγώνας. Δεν είχα κάποιο τραυματισμό από το τελευταίο παιχνίδι με τον Βεργετη. Είμαι πάντα έτοιμος για οποιαδήποτε αγώνα.

Στόχος μου δικός μου και του δασκάλου μου είναι να πέσουμε στα 85 κιλά περίπου», αναφέρει ενώ το μήνυμα του στον αντίπαλο είναι το εξής.«Να είναι έτοιμος για να δώσουμε ένα ωραίο θέαμα σε αυτούς που θα είναι εκεί να μας δουν».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Face Off γίνεται την Κυριακή στο Belvedere με στην συνεργασία των Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, Τάκη Πετρίδη και Άννα Μαρία «The Gun».