25/04/2024

Νίκος Γιδάκος: Ευχαριστημένος με Ξερικό

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Δημήτρη Ξερικού κόντρα στον Βλαδίμηρο Ναζαρένκο είναι ο Νίκος Γιδάκος που μίλησε για όλους και για όλα αποκλειστικά στο Fightsports. gr.

Αρχικά σχολίασε την απόδοση του αθλητή του στο Gladiators Night:

« Είμαι ευχαριστημένος για τον Δημήτρη, καθώς δεν έχει δεχτεί χτυπήματα. Ανησυχήσαμε όπως είναι επόμενο για το σκίσιμο, διότι αν είχε διακοπεί ο αγώνας, θα πήγαινε στράφι η προετοιμασία. Όσον αφορά τον έξτρα γύρο, στην Ελλάδα είμαστε, συμβαίνουν αυτά», τόνισε ο προπονητής πυγμαχίας που συνέχισε μιλώντας και για τον αντίπαλο Βλαδίμηρο Ναζαρένκο.

« Πολύ καλός αθλητής ο Βλαδίμηρος, τον θυμάμαι κι από παλιά, όταν ήταν πάντα μέσα στα μετάλλια. Είναι τεχνίτης κι αν αναλογιστεί κανείς πως επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, παρουσιάστηκε λυμένος και χαλαρός».

Όσον αφορά τις διαφορές του Ναζαρένκο με τον επόμενο αντίπαλο του Ξερικού, Νεκτάριο Ουζούνη:

«Ο Ναζαρένκο είναι ένας αθλητής που ψάχνει την κοντινή απόσταση και απαντάει σε πρώτο ή δεύτερο χρόνο. Ο Νεκτάριος αναλύει περισσότερο τις κινήσεις του, πήρε ένα νοκ άουτ πρόσφατα και η ψυχολογία του είναι ψηλά. Ευελπιστούμε να γίνει ωραίο ματς».

Η αγάπη του κόσμου φάνηκε ξανά σε αγώνα του Ξερικού με τον Γιδάκο να δηλώνει σχετικά:

« Υπάρχει άνθρωπος που δεν εκτιμάει την αγάπη του κόσμου; Το 50% το δίνουμε για τον κόσμο και το άλλο 50% για την δουλειά που ρίχνουμε στο γυμναστήριο. Μας δείχνουν την αγάπη τους σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά την Τζένη Τασίδου και την μάχη της με την Χριστίνα Αθανασοπούλου:

«Είναι σε ανοδική πορεία η Τζένη, αφού μετά το πρώτο της ματς με την Κουκουσέλα «λύθηκε» και τώρα είναι σε καλύτερη φόρμα. Έχουν ξανασυναντηθεί σε ερασιτεχνικούς αγώνες και Εθνική ομάδα. Ο τρόπος παιχνιδιού της Τασίδου δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει αλλάξει το είδος. Έχει διαφορά η ερασιτεχνική με την επαγγελματική πυγμαχία».

Για τον Νίκο Σοκώλη ο προπονητής του Golden Corner δήλωσε:

« Έχει να παίξει πολύ καιρό, ωστόσο έχει κάνει καλή προετοιμασία. Είναι μειονέκτημα που ήταν καιρό χωρίς αγώνα, ωστόσο είναι δυναμικός και έξυπνος. Θα τα πάει πολύ καλά».

Τέλος για τον Γιώργο Φωτακόπουλο ετοιμάζεται κάτι… μεγάλο:

« Ο Φωτακόπουλος προς το παρόν αδρανεί, αλλά ετοιμάζουμε κάτι πολύ δυνατό. Μέσα στους επόμενους μήνες ένας αγώνας εκτός Ελλάδος».