26/04/2024

Νίκος Αβραμίδης: Κάτι ιδιαίτερο το Adrenaline Explosion

Για την συμμετοχή του στην νέα διοργάνωση Adrenaline Explosion στις 27 Οκτωβρίου μίλησε ο Νίκος Αβραμίδης στο επίσημο σάιτ του promotion. Αναλυτικά:


Πόσο καιρό ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ποιο είναι το κίνητρο που σε κάνει να συνεχίζεις μέχρι και σήμερα;

«Ασχολούμαι από μικρό παιδί. Ξεκίνησα με το Kick Boxing με πολλούς αγώνες και αργότερα με κέρδισε το μποξ. Δεν θα έλεγα πως χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο κίνητρο για να συνεχίσεις, τα συγκεκριμένα αθλήματα δεν τα διαλέγεις, σε διαλέγουν».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με την πυγμαχία ποιο άλλο όνειρο είχες;

«Θα ήθελα να ήμουν κάτι σαν γιατρός, ίσως ακόμα και ιατροδικαστής αλλά δεν νομίζω να διάβαζα ποτέ τόσο πολύ, από μικρός βαριόμουνα την θεωρία».

Τι σε αγχώνει πριν από κάποιο αγώνα και τι κατά την διάρκεια;

«Πριν από κάποιο αγώνα κοιτάζω πάντα να είμαι έτοιμος, οπότε οι ανασφάλειες μου, όπως έχουμε όλοι για κάτι σημαντικό, είναι έτοιμες γιατί ξέρουν ότι έχω κάνει μια σκληρή προετοιμασία οπότε ανυπομονώ να μπω στο ρινγκ».

Πώς θα αντιμετώπιζες κάποια πιθανή ήττα, θα σε έκανε πιο δυνατό να θέλεις να συνεχίσεις ή θα σε έριχνε;

«Όλα είναι στο παιχνίδι δεν με πειράζει κανέναν αποτέλεσμα. Ίσως, να ξενέρωνα λιγάκι με ένα άδικο αποτέλεσμα αλλά θα ήταν της στιγμής. Όταν το επίπεδο είναι υψηλό, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές είναι δύσκολες και καλό θα ήταν να φαίνονται, αλλά σίγουρα όλα έχουν το σκοπό τους οπότε δεν με πειράζει κάτι».

Ποιος είναι ο στόχος σου για την διοργάνωση;

«Πιστεύω πως θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Όχι απλά επειδή θα είναι κάτι καινούριο αλλά γιατί θα έχει μια πλούσια κάρτα αγώνων. Είναι κάτι που θέλει ο κόσμος και πιστεύω πως θα το αγαπήσει και θα γίνει θεσμός. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν στην διοργάνωση του Adrenaline Explosion και φυσικά τους Μαχητές Δράμας».