25/04/2024

Νίκη και πάει τελικό ο Νανιτζανιάν

Δελτίο τύπου της ομάδας του ΠΑΟΚ για τον αθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας στο Μαυροβούνιο. 


«Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται ήδη ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν με την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας. Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιήθηκε η ζύγιση και ο ιατρικός έλεγχος των αθλητών. Όπως αναμενόταν ο «VanGun» θα αγωνιστεί στην κατηγορία των +91kg, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον αθλητή από την Ουγγαρία, όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου για μία θέση στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά. Συγκεκριμένα ο αγώνας του «VanGun» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 18:00 με 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης που μπορείτε να βρείτε

στο παρακάτω link: http://www.mnesport.me/snimci-boks/2845-14-ti-medunarodni-aiba-bokserski-turnir-trofej-
podgorice Καλή επιτυχία στον Πρωταθλητή μας! Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλους εσάς μέσα από την επίσημη σελίδα του PAOK Boxing Club και του «VanGun» στο Facebook!

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub). Προτεινόμενα hashtags για χρήση στα Social Media: #PAOK #GRBoxing #MNEFight».