24/04/2024

Νέος μάνατζερ για Κόλλια ο Αρτάν Βέρμπικα

Ο ΣΕΠ του Γιώργου Στεφανόπουλου εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για την νέα συνεργασία του πυγμάχου Μάριου Κόλλια με τον μάνατζερ Αρτάν Βέρμπικα. Αναλυτικά:


«Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για τον πυγμάχο του ΣΕΠ και του Γιώργου Καριώτη, Μάριο Κόλλια καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Κοσσοβάρο μάνατζερ Αρτάν Βέρμπικα.

Ο κ. Βερμπικα συνεργάζεται στενά με το ΣΕΠ και ξεχώρισε πολύ νωρίς το Μάριο Κόλλια. Μετά από αρκετές επαφές και συζητήσεις που έκαναν οι τρεις μεριές, Καριώτης – Βερμπικα – Στεφανόπουλος κατέληξαν σε συμφωνία που θεωρούν ότι θα απογειώσει πραγματικά την καριέρα του Μάριου.

Ο Κόλλιας είχε ήδη μια ενδιαφέρουσα πορεία   με ενέργειες του Χρήστου Γάτση η οποία σε συνδυασμό με την κορυφαία απόδοση του Μάριου στη Λετονία, εκτόξευσε το ενδιαφέρον του Βέρμπικα και ήρθε το συμβόλαιο.

Στο εξής υπεύθυνος για τους αγώνες του Μάριου θα είναι ο νέος του μάνατζερ και όποιος  πυγμάχος ενδιαφέρεται να κάνει αγώνα ή διοργανωτής να κλείσει αγώνα με τον Κόλλια, θα πρέπει να απευθύνεται στον μανατζέρ του artan_verbica@hotmail.com.  »