26/04/2024

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων Λιναρδάτου- Αθανασοπούλου!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η δήλωση της Χριστίνας Λιναρδάτου μετά το ματς με την Χριστίνα Αθανασοπούλου πως βγήκε νικήτρια χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης, φαίνεται πως άνοιξε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, μεταξύ των δύο κορυφαίων πυγμάχων. Η πλευρά της Λιναρδάτου έγραψε χθες μεταξύ άλλων.

« Η Χριστίνα Λιναρδάτου υπερείχε ξεκάθαρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα , είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους γύρους και ανάγκασε την κα Αθανασοπούλου σε ένα παθητικό ρόλο παιχνιδιού. Η split decision των κριτών αδικεί κατάφορα την αθλήτριά μας. Ελπίζουμε στις 7 Δεκέμβρη στο No Limits να δούμε έναν αγώνα με περισσότερο θέαμα, περισσότερα χτυπήματα και λιγότερες αγκαλιές…».

Στη συνέχεια ήρθε η άμεση απάντηση της Αθανασοπούλου που τόνισε πως το βίντεο της μεταξύ τους αναμέτρησης  δίνει τις απαντήσεις.

«Μετά  τη δημοσίευση του βίντεο, με τον αγώνα μου μπορέσατε και όσοι δεν ήσασταν εκεί να διαπιστώσετε ότι όντως όπως έγραψαν και όλοι οι δημοσιογράφοι το παιχνίδι ήταν πολύ κοντινό. Ακόμα κι αν οι σεβαστοί κριτές μου έδιναν ομόφωνα τη νίκη ένα έχω να πω και με απόλυτο σεβασμό στην αξιόμαχη αντίπαλό μου: Τέτοια νίκη δεν τη θέλω, πολύ απλά γιατί δεν απέδωσα όσο θα μπορούσα. Θέλω νίκη ξεκάθαρη και χωρίς καμία αμφιβολία.

Σε λίγες μέρες ξεκινάω την προετοιμασία μου για τη ρεβάνς στο NO LIMITS 7/12 . Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τίποτε άλλο ότι και να γραφτεί ότι και να ειπωθεί, ο δικός μου μεγάλος αντίπαλος είναι μόνο ο εαυτός μου…..τα δικά μου όρια θα τα υπερβώ στο NO LIMITS 22 και δεν θα αφήσω κανέναν να έχει καμία αμφιβολία, για το ποια θα έχει κερδίσει τον αγώνα…»!