25/04/2024

Μπορεί ο Klitschko να κερδίσει τον Joshua; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης του 1996 στην Ατλάντα, Wladimir Klitschko στα 41 του χρόνια ετοιμάζεται να ζήσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.  


Οι παλαιάς κοπής φαν της επαγγελματικής πυγμαχίας πιθανόν να μας χαρακτηρίσουν ιερόσυλους που τολμάμε να γράψουμε ότι ο Wladimir των 68 αγώνων και της απόλυτης κυριαρχίας στα βαριά κιλά παίζει το δυσκολότερο ματς της καριέρας του μ’έναν επίσης ολυμπιονίκη, αλλά μόλις 27 ετών πυγμάχο με 18 αγώνες στην πλάτη του, ωστόσο αυτή η προσέγγιση καθρεφτίζει την αλήθεια στο 100%.

Η μάχη των δύο μποξέρ θα γίνει στις 29 Απριλίου, μπροστά σε 90.000 κόσμου στο ιστορικό «Wembley» και πριν από μερικές ώρες η HBO κυκλοφόρησε το απόλυτο βίντεο για κάθε πυγμάχο. Οι καλύτερες στιγμές του Wladimir Klitschko μαζεμένες σ’ένα πολύ δυνατό βίντεο μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν ο Ουκρανός μπορεί να σταματήσει τον… διψασμένο νοκαουτίστα Anthony Joshua ή αν τελικά ο Άγγλος θα τον πάει ΚΟ, όπως είχε γίνει για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2004 από τα χέρια του  Lamon Brewster.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ KLITSCHKO 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

24χρονη πρώην street fighter εναντίον 12χρονης σε αγώνα ΜΜΑ

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK