26/04/2024

Μπασκετικό… κόλπο Pacquiao με πρώην αστέρα του ΝΒΑ!

Εκτός από πυγμάχος, εκτός από θρύλος του αθλήματος και κυβερνητικό στέλεχος των Φιλιππίνων ο Manny Pacquiao δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγαλύτερη αγάπη που τρέφει για το μπάσκετ σε σχέση με την πυγμαχία! Γι’αυτό άλλωστε κάποιοι συμπατριώτες του οικονομικά άνετοι φυσικά του έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσει μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας του εθνικού πρωταθλήματος και ο PacMan το έχει πάρει πολύ πολύ ζεστά το θέμα αυτό!

Εκτός από το γεγονός πως όλοι οι τοπικοί αστέρες θέλουν να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλητή ο ίδιος κοιτάει και προς την αγορά του εξωτερικού και ειδικά σε παίκτες που παλαιότερα είχαν αφήσει το στίγμα τους στο ΝΒΑ και φυσικά είναι φίλοι του. Κλεφτές ματιές ρίχνει λοιπόν ο κόουτς στον Ronald Artest ο οποίος άλλαξε το όνομά του και πλέον είναι γνωστός ως Metta World-Peace.

Ο πρώην πρωταθλητής με τους Lakers είχε χαρακτηριστεί και βραβευτεί ως ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ και ο Pacquiao τον θέλουν πολύ στην ομάδα του. Τόσο πολύ που έφυγε κακήν κακώς από τη συνέντευξη Τύπου με τον Algieri για να προλάβει το ραντεβού που είχε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας που προπονεί και να τους μεταφέρει το αίτημα του.

Για την ιστορία ο PacMan έφυγε χαρούμενος από το ραντεβού…