25/04/2024

Με «Force 1» και «Sting» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων/νεανίδων!

Με τα εξαιρετικά γάντια της STING αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων το τριήμερο που μας πέρασε! Τα γάντια, τα οποία φέρνει στην Ελλάδα η Force 1 και ο Τάσος Τσάλας, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους πυγμάχους σε μια εξαιρετική διοργάνωση. 


Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο η Force 1 συμφώνησε με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να καλύψει με τον εξαιρετικό εξοπλισμό της, τις αποστολές της Εθνικής ομάδας αλλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

«Τα προϊόντα της αυστραλιανής μάρκας STING, έχουν την αναγνώριση καταλληλότητας και ασφάλειας από την ΑIBA και αγωνίστηκαν αποκλειστικά με αυτά οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Επίσης η Force-1 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Boxeur Des Rues στην Ελλάδα, επέλεξε στολές πυγμαχίας για την Ελληνική εθνική ομάδα αυτής της μάρκας που έχει ξεχωρίσει για το design και την ποιότητα της, έχει άλλωστε την έδρα της στην καρδιά της μόδας, το Μιλάνο» έγραφε το δελτίο τύπου της συνεργασίας μεταξύ άλλων.