26/04/2024

Με επιτυχία στους διασυλλογικούς το Golden Gloves

Στους διασυλλογικούς αγώνες συμμετείχε του Golden Gloves του Σάργκις Πετρόσιαν με απόλυτη επιτυχία. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


18.12.2016 Κλειστό Γυμναστήριο Συκεών -Ανατροφοδότηση Αγώνων-

Στους διασυλλογικούς αυτούς αγώνες είχαμε τέσσερις καινούριες συμμετοχές, αθλητές που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες και ήταν όλοι αξιοπρεπέστατοι.

Ο Νίκος Ζαγκούλης έπαιξε με έμπειρο αντίπαλο και πήρε ισοπαλία μετά από πολύ καλό παίξιμο.

Ο Θοδωρής Κουτσός με μέτρια απόδοση στις τεχνικές ,το οποίο όμως βελτιώνει σε κάθε προπόνηση, έβγαλε τον αντίπαλο ‘’νοκ άουτ’’! -Με χρήση φυσικά των ποδιών-

Ο Διονύσης έπαιξε sparring με αντίπαλο πολύ μεγαλύτερο και ογκοδέστερο και στάθηκε πολύ καλά και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία.

Ο αγώνας της Καλλιόπης διακόπηκε με δική μου παρέμβαση καθώς θεώρησα ανήθικο να μην είμαι στη γωνία της αθλήτριας μου,η οποία αγωνιζόταν για πρώτη φορά. Δεν μπορούσα να παρευρίσκομαι δίπλα της διότι βρισκόμουν σε άλλο ρινγκ με άλλον αθλητή μας!

Σχετικά τώρα με τους πιο έμπειρους:

Ο Χρόνης στη δεύτερη συμμετοχή του, όπως και στην πρώτη, έκανε εξαιρετική εμφάνιση με παράλληλη άριστη επικοινωνία με τον προπονητή. Δυο αγώνες, δυο νίκες, άψογη αγωνιστική παρουσία για έναν αθλητή με πολύ μέλλον μπροστά του.

Ο Αίσωνας για άλλη μια φορά ήταν η μορφή της ομάδας, αυτός που με την απόδοση του ενίσχυσε τους συναθλητές του και με έκανε να απευθυνθώ στους αθλητές μας λέγοντας ‘’παίξτε όπως ο Αίσωνας’’.

Ο Ανδρέας είχε προβλήματα στο ρινγκ, τα έχουμε όμως ανακαλύψει και τα δουλεύουμε στην προπόνηση, κάτι που φαίνεται σε κάθε νέα του εμφάνιση.

Ο Έντο κλήθηκε να αντιμετωπίσει 25χρονο επαγγελματία-κάτι που φυσικά δεν το επέτρεψα σε επίπεδο αγώνα-οπότε έγινε sparring και ήταν σε άλλο επίπεδο απο τον αντίπαλό του.

Ο Άλεξ έπαιξε απέναντι στον πανελλήνιο πρωταθλητή της κατηγορίας του και παρόλη τη μέτρια εμφάνιση που έκανε, πήρε καθαρά τους δυο πρώτους γύρους και οριακά τον τρίτο. Σαν αποτέλεσμα η διαιτησία έδωσε ισοπαλία και φυσικά έχουμε προχωρήσει σε ένσταση.

Το παιδικό μας τμήμα είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι μικροί μας αθλητές βελτιώνονται με την συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με καλούς αντιπάλους. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Ευχαριστώ θερμά τον Κ.Χρήστο Σιδέρη,ο οποίος για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα μου και δίπλα στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν πολύτιμη και απολύτως αναγκαία για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων!

Τέλος, αναφορικά με τους αγώνες και τον τρόπο που διεξήχθησαν, θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω κάποιες αβλεψίες όπως: την ταυτόχρονη εμφάνιση αθλητών μου σε 3 αγωνιστικούς χώρους,την εμφάνιση του 17χρονου αθλητή μου που κλήθηκε να αγωνιστεί με 25χρονο αντίπαλο και μια περίεργη απόφαση εκ μέρους της διαιτησίας.

Συμπερασματικά, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και την θεωρώ απόλυτα πετυχημένη. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Κ.Νάσσο Γλυκή, επικεφαλής προπονητή του Budo Fighters Salonica,ο οποίος ως υπεύθυνος της διοργάνωσης πέτυχε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.