24/04/2024

Με αθλητή 90 αγώνων κοντράρεται ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο

Μία σπουδαία πρόκληση για τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο Prestige Fights που γίνεται 24 Φεβρουαρίου καθώς θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μποξ τον έμπειρο Παύλο Τατίδη.


Πρόκειται για αθλητή που έχει στο παλμαρέ του 90 αγώνες και 37 νοκ άουτ! Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του promotion.

«Επίσημα ανακοινώνουμε το πρώτο από τα τρία main event του Prestige Fights 5 που θα διεξαχθεί στο Panorio Palace, Dromolaxia, Larnaka 24 Φεβρουαρίου.

Δύο τεράστια ονόματα στον χώρο τους θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας για την κατάκτηση της ζώνης Prestige Boxing Title.

Με τον σπουδαίο προπονητή από την Αθήνα Δημήτρη Μακρίδη σας παρουσιάζουμε τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ένα πολύ δυνατό όνομα στον χώρο ο οποίος έχει κατάκτηση πρόσφατα την WΚF National Champion Belt. Από την Κύπρο σας παρουσιάζουμε τον Παύλο Τατίδης.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν επαγγελματία πυγμάχο με ένα απίστευτο ρεκόρ 90 αγώνων και 37 νοκ αουτ. Ο Παύλος Τατίδης μας υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές εμφανίσεις αφού στην Κύπρο θεωρείται ο καλύτερος πυγμάχος στα κιλά του και όχι μόνο».