19/04/2024

Μεξικανικός «εμφύλιος» με Canelo vs Julio Cesar Chavez Jr.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα «τρέχουν» οι διαπραγματεύσεις για να μοιραστούν το ρινγκ τον ερχόμενο Μάιο δύο χαρισματικοί μποξέρ από το Μεξικό. 


Πρόκειται για τους Saul Alvarez και Julio Cesar Chavez Jr. για τους οποίους Μέσα της πατρίδας τους και των ΗΠΑ αναφέρουν ότι γίνονται διαπραγματεύσεις για χτυπηθούν στις 6 Μάιου, πιθανόν στο Μεξικό!

Ο Chavez Jr. ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα λέγοντας ότι η πλευρά του Canelo του έχει προσφέρει 5.000.000 δολάρια για να γίνει ο αγώνας, αλλά αυτός απάντησε με αντιπρόταση και περιμένει τις εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Canelo προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του καθώς είχε και έναν τραυματισμό στο χέρι και χρειάζεται αποθεραπεία…

Πάντως η εξέλιξη αυτή μπερδεύει ξανά τον κόσμο και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Oscar De La Hoya που χθες μας έλεγε ότι ο Alvarez το 2017 θα ωριμάσει στην middleweight κατηγορία για να παίξει τον Σεπτέμβριο με τον Golovkin και τώρα τα δημοσιεύματα λένε πως ο Μεξικανός όχι απλά δεν θα παίξει με τον συμπατριώτη του στις 160 lbs. αλλά το βάρος θα είναι συμφωνημένο στις 165.