25/04/2024

Μεξικανικός εμφύλιος ή έστω μεταξύ… Λατίνων!

Ο νεαρός Canelo Alvarez δέχεται πιέσεις από την ShowTime για τα λιγοστά PPVs και φυσικά αυτό που τον πιέζει ακόμη περισσότερο είναι η ανυπομονησία του κόσμου να τον δει «βασιλιά» της νέας εποχής της πυγμαχίας που κοντοζυγώνει αφού ο Mayweather ήδη ανακοίνωσε ότι το 2015 είναι η τελευταία του χρονιά ως ενεργός μποξέρ.

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο σύμφωνα με τους Μεξικανούς ο κοκκινομάλλης πυγμάχος έδωσε εντολή στον De La Hoya να προχωρήσει έναν αγώνα τον Μάιο και συγκεκριμένα την ημέρα της επανάστασης των Μεξικανών το γνωστό και ως «Cinco De Mayo».

Ο Canelo όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θέλει να παίξει σαν τρελός τη συγκεκριμένα μέρα με τον Cotto σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας αυτός να πάει για το 2015, αλλά από τον Σεπτέμβρη και τον Μάιο να διασταυρώσει τις γροθιές του με τον Chavez Jr.

Στο «στρατόπεδο» της Golden Boy Promotions θέλουν τον Chavez Jr. στη γιορτή των Μεξικανών μια και τόσο αυτός όσο και ο Canelo είναι δύο πολύ αγαπημένα παιδιά από το λαό τους και σίγουρα η μάχη τους θα πουλήσει πάρα πολλά PPVs.