25/04/2024

Μεγάλη συνεργασία ΣΕΠ – Αρναούτη!

Όπως διαβάζουμε στο hellenicproboxing.gr τον επίσημο φορέα του ΣΕΠ ο σπουδαίος Μιχάλης Ανραούτης θα είναι πλέον μέλος της μεγάλης ελληνικής οικογένειας της επαγγελματικής πυγμαχίας, στοχεύοντας στην κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση όπως ακριβώς την μετέφερε το επίσημο site του ΣΕΠ του οποίου προεδρεύει ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος:

Συμβόλαιο με το ΣΕΠ υπέγραψε ο Μιχάλης Αρναούτης. Μετά τα αμερικάνικα ρινγκ ο Μιχάλης Αρναούτης αποφασίζει να κατακτήσει τους ευρωπαϊκούς τίτλους. Σε μια απόλυτα γόνιμη ηλικία και κουβαλώντας την εμπειρία της Αμερικής είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει πλέον τη σπουδαία πρόκληση της Ευρώπης έχοντας πλέον την απόλυτη υποστήριξη της επαγγελματικής πυγμαχίας που ιδρύθηκε στην πατρίδα του , το ΣΕΠ. Οι στόχοι του είναι υψηλοί και με την υποστήριξη του ΣΕΠ πολύ γρήγορα θα τους επιδιώξει αυξάνοντας τους διεθνείς τίτλους του. Όσον αφορά στην υπογραφή του με τον ΣΕΠ ο Μιχάλης Αρναούτης φανερά ευχαριστημένος δήλωσε: «Είναι ό,τι καλύτερο για τους επαγγελματίες πυγμάχους που αγωνίζονται με τη σφραγίδα του ΣΕΠ. Στο Σύνδεσμο παίζουν οι τοπ πυγμάχοι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Είμαστε χαρούμενοι για τις προσπάθειες που γίνονται και με τη βοήθεια του Συνδέσμου θα προχωρήσουμε την καριέρα μας».